Our deepest fear

Our deepest fear is not that we are inadequate.

Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.
It is our light, not our darkness,

that most frightens us.


Marianne Williamson


Over Bregtje

Mijn naam is Bregtje Hermans. Op 18 juli 1983 kwam ik ter wereld. In het gezin vond ik als enige dochter mijn plek naast mijn enige broer. Ik groeide op in de veiligheid van een stabiel thuis en een klein dorp in het oosten van het land. 

Nu, 39 jaar later, heb ik mijn eigen gezin en woon ik samen met mijn twee zoons in Heeten. Een ander klein dorp in het oosten van het land.

Mijn magische beweging

Als jong meisje was ik al gevoelig. Dit maakte dat ik altijd goed bij de ander kon zijn. Een beweging die ik tot de dag van vandaag gemakkelijk maak. Dat dit in het heden minder vaak ten koste gaat van mijzelf is de verdienste van de ontwikkeling die ik afgelopen jaren door heb mogen maken.


Mijn gevoeligheid maakte mij ook kwetsbaar. Ik was bang voor de afwijzing die zou volgen als ik mijzelf liet zien. Na een paar keer het deksel op mijn neus te hebben gekregen liet ik mijn lichtje maar niet te hard meer schijnen. Val maar niet teveel op, dat is veiliger. 

Een hardnekkige overtuiging die af en toe nog steeds de kop op steekt.


Een mooie herinnering aan dat een magische beweging (ooit vanuit liefde gemaakt) nooit overgaat. Wel kunnen we leren om er anders mee om te gaan.

Mijn levenspad

Om los te komen van mijn beperkende overtuigingen ben ik gaan investeren in mijn eigen ontwikkeling waardoor ik veel zicht kreeg op de patronen waar ik in vastzat. Deze andere manier van kijken heeft mijn verlangen tot het begeleiden van mensen wakker geroepen.


Na een aantal jaar als projectleider in de zorg te hebben gewerkt besloot ik het roer om te gooien en ben ik de driejarige opleiding Professionele Communicatie bij Phoenix gaan volgen. Tijdens deze coach opleiding staan NLP, Transactionele Analyse en Systemisch werk centraal. 


Daarnaast ben ik mijn verder gaan ontwikkelen op spiritueel vlak. Afgelopen jaren heb diverse ervaringen opgedaan (energiewerk, ademwerk, lichaamswerk, plantmedicijn) waardoor ik meer diepte in mijzelf ervaar. Mijn innerlijke drijfveer om steeds iets nieuws in mijzelf te ontdekken maakt dat ik voor altijd leerling ben van het leven. Een geruststellende gedachte.

Deelnemer Ethische code Phoenix opleidingen

Ethische code Phoenix Opleidingen

Aangesloten bij Solopartners

Brancheorganisatie

Meer over mij weten?